Вести

Produžena kupališna sezona na bazenu

Rukovodstvo Sportskog centra Mladost je donelo odluku da se kupališna sezona na gradskom bazenu produži. Razlog takvoj odluci je prilika našim brojnim posetiocima da ’’nadoknade’’ kupališne dane koji su zbog lošeg vremena propušteni tokom prethodnog perioda. Kako ističu u Sportskom centru Mladost svi profesori će moći besplatno da održe čas fizičkog vaspitanja kao što je to slučaj bio i  krajem prethodne školske godine.

’’Po prvobitnom planu kupališna sezona je trebala da bude okončana u nedelju 2.septembra. Odlučili smo da je produžimo i sigurno je da će trajati još desetak dana, ili bolje rečeno dok vremenske prilike to budu dozvoljavale. Svedoci smo da bazeni ove sezone zbog loših vremenskih prilika nisu radili čak 24 dana, dok je devet dana rađeno samo u jednoj smeni. Uprkos takvim statističkim parametrima mogu izraziti zadovoljstvo sezonom, jer je broj prodatih ulaznica neznatno manji u odnosu na 2017.godinu koja je bila izvanredna’’ – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Iako sezona još uvek nije okončana prvi čovek SC Mladost sa zadovoljstvom ističe još neke parametre vezane za ovo leto:

’’Ono što je bitnije od svega je da nismo imali incidenata tokom sezone. Dešavalo se da na bazenima u jednom trenutku bude i blizu 3000 posetilaca, ali su naše službe maksimalno odgovorno odradile svoj deo posla. Ja im čestitam na dobrom radu, a našim posetiocima se zahvaljujem na poverenju i poštovanju kućnog reda na bazenima. Potrudili smo se da sezona ranije počne u odnosu na prethodne godine, bazene osvežili novim sadržajima, imali i noćno kupanje, tako da generalno svi možemo biti zadovoljni onim što se u prethodna tri meseca dešavalo na gradskim bazenima u Čačku’’ – zadovoljno ističe direktor Stevanić.

Gradski bazeni će do kraja sezone raditi od 8,30-19 časova, a cena ulaznice je 150 dinara.

https://infosvetionik.rs/2018/09/01/produzena-kupalisna-sezona-na-bazenu/

Uspon
Back to top button