Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

PROGLAŠENA LISTA SRPSKE NAPREDNE STRANKE U MIONICI NA LISTI JE BROJ 1

Srpska napredna stranka prvog dana predviđenog za izborne radnje, za manje od osam sati prikupila je potpise podrške i prva predala izbornu listu za lokalne izbore u Mionici. Listu „Aleksandar Vučić za našu decu“ za nekoliko sati potpisao je 431 građanin Mionice.
Opštinska izborna komisija proverila je i proglasila listu.
Zahvaljujem se Mioničanima koji su masovno došli da podrže listu „Aleksandar Vučić za našu decu“ za lokalne izbore u Mionici i time još jednom potvrdili da imaju apsolutno poverenje u Srpsku naprednu stranku i politiku koju sprovodimo od republičkog do lokalnog nivoa. Srpska napredna stranka je stub Srbije.

Politika predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije jeste politika razvoja, bolji život svakog čoveka. U opštini Mionica radi se najviše u njenoj istoriji.

Mioničani su potpisima još jednom potvrdili da smo svi zajedno veliki pobednički tim koji radi u interesu svih građana na teritoriji cele opštine, u varoši, Banji Vrujci i svih 38 sela.
Mioničani su svojim potpisom podržali nove investicije, nova radna mesta, nove puteve, nove vrtiće, nova dečija igrališta, kanalizaciju, sportske terene.
Podržali su budućnost Mionice. Budućnost svoje dece.
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!