ВестиКултура

Prvacima poklon predstava Grada

„Dečja nedelja“ posvećena najmlađima svečano je otvorena juče u Osnovnoj školi „Stevan Filipović“ u Divcima, koja je ovogodišnji domaćin manifestacije.Tokom trajanja ove manifestacije planirani su brojni programi koji će se odvijati na raznim lokacijama širom grada, poput brojnih radionica, sportskih takmičenja, izložbi, tribina, koncerata i tako dalje.

Grad Valjevo je svim predškolcima i đacima prvacima poklonio predstavu „Čik pogodi ko se voli“, koju je danas na Velikoj sceni Centra za kulturu izvelo beogradsko pozorište „Art tema“.Predstavu su imali priliku da pogledaju svi predškolci i đaci prvaci.

U ime gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića prvacima se obratio njegov pomoćnik Saša Simić. „Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da vam poželim uspešnu ovu nedelju, što više petica, zaljubljivljnja, zdravlja i to je ono što je najbitnije, a na vama Grad ostaje“, poručio je pomoćnik Simić. Takođe i član Gradskog veća Dejan Bogojević prvacima je poželeo pre svega sreću i zdravlje i da im svaka nedelja u školi bude dečja nedelja.

www.valjevskaposla.info

Uspon
Back to top button