Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

VIPOS dobio novi savremeni enterijer prizemlja zgrade

Zgrada Visoke poslovne škole strukovnih studija dobila je novi izgled pošto je završena realizacija dva investiciona projekta: Adaptacija enterijera prizemlja i ulaza uz izgradnju kose rampe za osobe sa invaliditetom, kao i Sanacija vodovodne i kanalizacione mreže u toaletima škole.

Kompletan enterijer prizemlja valjevske visoke državne škole sada je savremeno i adekvatno uređen, pošto su postavljeni novi podovi i zidovi, a formirana je i nova prostorija Studentske službe i Skriptarnice. Dva nova ulaza u zgradu VIPOS-a sa pokretnim vratima obezbeđuju uštedu toplotne energije i energetsku efikasnost objekta, dok spajanjem Studentske službe i Skriptarnice u jednu prostoriju, osim prijatnog i lepšteg prostora, Škola je rešila i problem manjka zaposlenih.

Radovi na adaptaciji i sanaciji koštali su 8,5 miliona dinara, po projektima VIPOS-a koje je prihvatilo Ministarstvo prosvete Srbije i odobrilo novac raspodelom investiocninih sredstava za ovu godinu. Deo radova finansirala je i Škola iz sopstvenih sredstava.

Izvođač radova bilo je valjevsko Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom DES d.o.o, koje je posao dobilo na tenderu u junu i radove okončalo u predviđenom roku od dva meseca.

www.valjevskaposla.info

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!