Вести

Prvi metri asfalta u selu Dragijevica

Gradjevinska sezona asfaltiranja lokalnih puteva u opštini Osečina završena je asfaltiranjem puta “Timotići” u selu Dragijevica.

Ne računajući državni put Valjevo -Osečina koji prolazi kroz ovo selo, juče su uradjeni prvi metri asfalta u Dragijevici.

Dan koji je dugo očekivan okupio je meštane ovog zaseoka, naročito starije koji su kako kažu mislili da ga neće dočekati.

“Danas u Dragijevici završavamo prvu fazu asfaltiranja puteva na teritoriji naše opštine koje finansira Republika Srbija preko “Puteva Srbije”, a radove izvodi PZP “Valjevo”. Početkom 2023. godine čim vremenski uslovi dozvole nastavljamo dalje i to upravo u Dragijevici, a zatim i u ostalim selima Osečine. Sreća koju vidim u očima gradjana gde god radimo je nemerljiva i daje veliki podstrek da u narednom periodu još više i bolje radimo i gradimo.

Veliko hvala državi i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je prepoznao problem putne infrastrukture koji imamo i održao svoje obećanje dato za Sajam šljiva ove godine”, istakao je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Uspon
Back to top button