Вести

Опремљен амфитеатар у Средњој школи у Мионици

редња школа у Мионици добила је комплетно опремљен амфитеатар са 55 места. Пре три године школа је потпуно  рекоструисана, а овај пројекат је наставак улагања. Постављени су нови пројектори, намештај, столице, зидна платна и др. На основу конкурса за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења Министарство правде подржало је овај пројекат са готово 700 хиљада динара.

– Средња школа је била ажурна, припремила документацију и резултати рада су видљиви. Имамо нови и модерно опремљен амфитетатар који ће користити професорима и ученицима. Захваљујем се Министарству правде на издвојеним средствима. Улагање у образовање је веома важно и зато смо уз помоћ државе успели да потпуно реновирамо и средњу и основну школу у Мионици. Издвојено је 338 милиона динара. Сваки успешно реализован пројекат нам даје огромну мотивацију да наставимо даље са улагањима– рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

1670336208432

Из Средње школе „Мионица“ наглашавају да  је опремањем амфитеатра школа добила потпуно нов и мултифункционалан простор који ће у великој мери унапредити наставу, као и ваннаставне активности. Додају да ће се одржавати бројне радионице и предавња за ученике, а значајно ће бити за извођење додатних вежби туристичко-хотелијерског смера.

Uspon
Back to top button