Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

„Razglednica valjevskog kraja“ u Beogradu

Povodom organizacije promotivnog skupa pod nazivom „Razglednica valjevskog kraja“, koji će se održati 23. novembra u Beogradu, gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović održao je sastanak, sa svojim saradnicima, zamenikom Draganom Jeremićem, pomoćnicima Miroslavom Pimićem i Sašom Simićem, a kome su prisustvovali predsednik Udruženja Valjevaca u Beogradu Goran Aleksić, članovi ovog Udruženja Zoran Mićić, Dragan Janković, Jelena Radovanović i Stojadin Pavlović, kao i direktori valjevskih ustanova kulture i Turističke organizacije. Na sastanku je bilo reči o predstojećoj organizaciji ovog kulturno-promotivnog skupa čiji je cilj promocija kulturnih, istorijskih, verskih, naučnih i umetničkih vrednosti grada Valjeva.

Na sastanku je ocenjeno da će organizacija kulturno-promotivnog skupa u Beogradu biti dobra prilika da se ostvare kontakti pre svega sa privrednicima koji mogu biti potencijalni investitori. U cilju afirmacije, ideja je da se uspostavi kontinuirana koordinacija između Valjevaca u Beogradu i grada Valjeva, a predlog je da se tim povodom osnuje i kancelarija u Beogradu. Program kulturno-promotivnog skupa biće definisan u narednom periodu, kao i vreme i mesto održavanja.

Inicijatori organizacije ovog kulturno-promotivnog skupa u Beogradu su Udruženje Valjevaca u Beogradu i Fondacija “Vojvoda Živojin Mišić“.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!