Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Raznolik program za vikend

Vikend koji je pred nama obeležiće raznolik program u okviru Tešnjarskih večeri. Od 9 do 14 časova u restoranu „Lovački dom“ biće prijavljivanje takmičara kao i spremanje lovačkog gulaša, predaja uzoraka i proglašenje pobednika, u organizaciji Lovačkog društva „Braća Nedići“ Valjevo. U popodnevnim časovima u parku Pećina, za sve ljubitelje skejta, biće organizovana vožnja u Skejt parku koja se u oba dana vikenda održava od 18 do 19 časova, dok će od 18 časova na Gradskom trgu, naši sugrađani  imati priliku da prijave svoje ljubimce na izbor za najlepše pse i mačke Valjeva.

Od 19 časova na letnjoj pozornici „Pinokio“, deca iz vrtića „Pinokio“, izvešće predstavu za decu „Maca Papučarka“. Nešto kasnije, u holu Centra za kulturu od 19. 30 časova, biće izložba radova iz letnje likovne radionice Centra za kulturu. Na dečjoj sceni letnje bašte Doma vojske, od 20 časova, naši najmlađi će imati priliku da pogledaju predstavu „Marko u zemlji igračaka“. Predavanje profesora Dragana Nedeljkovića „Poj ptica“, održaće se na Desankinom trgu ispred agencije „Nacional“ u 20.15 časova. Veče će obeležiti koncert „Pilota“ koji počinje u 21 čas na platou Centra za kulturu.

Sledeći dan vikenda takođe je pun dešavanja i raznovrsnog programa.  Od 15 časova, po prvi put na Tešnjarskim večerima, održaće se Valjevska regata u organizaciji Sportskog udruženja vodenih sportova „NAVA“ u saradnji sa RO Kolubara – Rovni. Start je predviđen  na stadionu FK „Budućnost“ a cilj je fabrika „Austroterm“. U 18 časova na keju reke Kolubare, ispred Centra za kulturu, održaće se prezentacija ronilačkog sporta i izložba jedrilica. U večernjim satima, tačnije od 19 časova počinje program za decu, gde naši najmlađi na letnjoj pozornici „Pinokio“, mogu pogledati predstavu za decu „Letnje avanture vesele družine“, koju igraju vaspitači vrtića „Pinokio“. Nešto kasnije, od 20 časova na dečjoj sceni letnje bašte Doma vojske, odigraće se predstava za decu, „Zlatokosa“.

Kao i prošle godine u vreme Tešnjarskih večeri, nešto što je privuklo pažnju našim sugrađanima, jeste Korzo – Vremeplov. Početak Korzoa je iz Karađorđeve ulice, od Pošte do Biblioteke, sa početkom u 20 časova. Na platou Centra za kulturu, ove večeri biće Di Džej i Pena parti.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!