ВестиПолитика

SNS: Piši-briši ili koliko vredi reč Ozonpressa

Saopštenje Informativne službe GO SNS Čačak

– Ne prođe dan, a da na portalu Ozonpress od strane Stojana Markovića ne osvane neka srcrparajuća priča o tome kako su oni nepotkupljivi i dosledni borci za pravdu. Tu priču mogu da prodaju nekom ko je pre 10-ak godina bio dete, pa se ne seća svih osam partija koje je porodica Marković promenila, ali ni rata Ozonpressa i Nove Srbije, koji je završen tako što je Stojan Marković polizao sve što je ikad izrekao protiv braće Ilić. Upućeni kažu da mu se isplatilo.

A koliko vredi reč Ozonpressa i Stojana Markovića videli smo i pre dva dana, kada je na ovom portalu objavljen klevetnički tekst o direktoru EDB Čačak Milovanu Glišiću. Bilo bi logično, čak i po zakonu obavezno da kada neko ima dokaze o korupciji iste dostavi nadležnim državnim organima. Ipak, Ozonpress ih je kao i svaki senzacionalistički tabloid objavio na svom portalu, a onda, gle čuda, posle par sati obrisao. Toliko o tome koliko je taj portal ozbiljan i koliko vredi reč Stojana Markovića.

Naravno, te klevete su objavljene isključivo radi napada na Srpsku naprednu stranku, iako Milovan Glišić nije član SNS, a na mesto direktora EDB Čačak je došao kao čovek iz struke, profesionalac koji je već radio u sistemu EPS-a na rukovodećoj poziciji. Ali, to ne možete pročitati na lažljivom Ozonpress-u.

Ovakvo manipulisanje javnošću i zloupotreba medija odavno nije viđena u našem gradu. Od napada na tek rođene bebe, do iznošenja najgorih kleveta i laži koje su i sami od sramote obrisali. Dobro je da građani vide na šta je sve spreman Stojan Marković, kada njegovo reketiranje naiđe na odogovor na kakav nije navikao, navodi se u saopštenju.

https://infosvetionik.rs/2018/08/01/sns-pisi-brisi-ili-koliko-vredi-rec-ozonpressa/

Uspon
Back to top button