ВестиПолитика

СНС у Ваљеву очекује око 50 одсто гласова

Ово је данас на конференцији за новинаре рекао др Слободан Гвозденовић, председник Градског одбора СНС и први на листи „СНС – Александар Вучић“ . Циљ напредњака и њихових коалиционих партнера је да на изборима у Ваљеву буду што ближе резултату СНС на републичком нивоу. Др Гвозденовић је сигуран да ће листа СНС „Србија побеђује“, на републичким изборима добити знатно изнад 50 одсто гласова.
У просторијама Градског одбора СНС данас је потписан коалициони споразум са: Новом Србијом, ПУПС-ом, СДПС Расима Љајића, Покретом социјалиста, Удружењем грађана За Ваљево и Самосталним ДСС Андреје Младеновића. Ове ће странке и удржења грађана имати своје одборнике на листи СНС, пропорцијално како је то договорено и на републичком нивоу. СПО у Ваљеву ће дати подршку овој листи, али не очекује да ће имати одборнике у градској скупштини.
У просторијама Градског одбора данас су прикупљани потписи за подршку одборничким кандидатима са листе „СНС- Александар Вучић“ . Потписи ће бити прикупљани и сутра.

Uspon

7 Komrntara

  1. Lepu ste sliku odabrali, isti ovakav prizor bice i posle izbora… :) izjava o pobedi naravno..

  2. Sasvim realan procenat glasova za SNS! Dosta je ljudima bilo tlacitelja (socijalista) koji su mislili iskljucivo na svoje dzepove! Vreme je za promene, Srbija Pobedjuje!

  3. 50 posto je realnost. Da Valjevo najzad dobije vlast koja ce raditi u interesu gradjana.

  4. Mnogo vise se ocekuje od pomenutih 50%,doslo je krajnje vreme da se crveni ociate iz Valjeva.

Back to top button