Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

SNS u Valjevu očekuje oko 50 odsto glasova

Ovo je danas na konferenciji za novinare rekao dr Slobodan Gvozdenović, predsednik Gradskog odbora SNS i prvi na listi “SNS – Aleksandar Vučić” . Cilj naprednjaka i njihovih koalicionih partnera je da na izborima u Valjevu budu što bliže rezultatu SNS na republičkom nivou. Dr Gvozdenović je siguran da će lista SNS “Srbija pobeđuje”, na republičkim izborima dobiti znatno iznad 50 odsto glasova.
U prostorijama Gradskog odbora SNS danas je potpisan koalicioni sporazum sa: Novom Srbijom, PUPS-om, SDPS Rasima Ljajića, Pokretom socijalista, Udruženjem građana Za Valjevo i Samostalnim DSS Andreje Mladenovića. Ove će stranke i udrženja građana imati svoje odbornike na listi SNS, proporcijalno kako je to dogovoreno i na republičkom nivou. SPO u Valjevu će dati podršku ovoj listi, ali ne očekuje da će imati odbornike u gradskoj skupštini.
U prostorijama Gradskog odbora danas su prikupljani potpisi za podršku odborničkim kandidatima sa liste “SNS- Aleksandar Vučić” . Potpisi će biti prikupljani i sutra.

Uspon

7 Komrntara

  1. Lepu ste sliku odabrali, isti ovakav prizor bice i posle izbora… :) izjava o pobedi naravno..

  2. Sasvim realan procenat glasova za SNS! Dosta je ljudima bilo tlacitelja (socijalista) koji su mislili iskljucivo na svoje dzepove! Vreme je za promene, Srbija Pobedjuje!

  3. Iza jakog Valjeva stajace jaka Srbija ! Napred do pobede !

  4. 50 posto je realnost. Da Valjevo najzad dobije vlast koja ce raditi u interesu gradjana.

  5. Mnogo vise se ocekuje od pomenutih 50%,doslo je krajnje vreme da se crveni ociate iz Valjeva.

Back to top button
Click to listen highlighted text!