ВестиПолитика

СНС Ваљево: Вандалски напад на просторије

Градски одбор Српске напредне странке у Ваљеву је поводом вандалског напада на страначке просторије издао следеће саопштење:

„Градски одбор Српске напредне странке Ваљево, жели да обавести јавност да је синоћ, 4. децембра 2021. године, извршен напад на просторије наше странке.

Данашњи вандализам је још једна у низу провокација у покушају да се остваре политички поени. Ова групација која је данас починила штету нашим просторијама, своје активности сели на улицу у жељи да насиљем добију оно што нису у стању демократским средствима и на изборима. То се видело и током јучерашњег дана, када су покушали да блокирају град. Пошто им то није успело, нервозни и бесни, нападају просторије Српске напредне странке, а  својом уређивачком политиком, на овај начин подстичу и охрабрују насиље.

Овакво рушилачко понашање тзв. опозиције неће нас уплашити. Оно што даје снагу нама у Градском одбору СНС Ваљево, јесте подршка грађана програму и резултатима наше странке коју предводи председник Александар Вучић.

Оваквим потезима нас нећете уплашити. Без обзира на подмукле, кукавичке нападе, ми ћемо наставити да се боримо за наше Ваљево, за Србију.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево, позива надлежне државне органе да починиоце приведу правди и да се коначно стане на пут вандалском понашању.

Градски одбор Српске напредне странке Ваљево“

Uspon
Back to top button