ВестиХроника

Stravičan sudar kod Valjeva, dvoje poginulo

VALJEVO – Na magistralnom putu Valjevo-Šabac u selu Brankovina kod Valjeva poginule su dve osobe.

Na licu mesta poginula je Ivana K. (45) iz Ivanjice, dok je na putu do valjevske bolnice od povreda zadobijenih u ovoj nesreći preminuo Zoran Jovanović (49) iz Valjeva.

Nesreće se dogodila danas oko 17 časova, kada je došlo do direktnog sudara vozila “kia” i “fiat brava”. Kako saznajemo, tešku saobraćajku je izazvao vozač iz Valjeva Z.J. (46), koji je bio za volanom “kia”. On se kretao iz pravca Šapca ka Valjevu, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u „fiat bravu“ u kojoj su bili Ivanjičani Zoran Š. (55) i Ivana K. (45).

– Oba automobila su potpuno uništena. Na licu mesta vidi se da je vozač iz Ivanjice, koji se kretao ka Šapcu, pokušao da izbegne vozilo „kia“, koje je prešlo u suprotnu traku, ali nije uspeo. Hitna pomoć, policija i vatrogasci-spasioci su brzo stigli na lice mesta, ali im je trebalo skoro 45 minuta da oslobode ženu iz smrvljenog „fiata“. Nesrećnoj ženi su delovi vrata bili zabodeni svuda u telo, tako da je nastradala na licu mesta. Vozač drugog vozila je bio u teškom stanju, jedva je davao znakove života i ubrzo je preminuo – ispričao je jedan od očevidaca nesreće.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teško je povređen vozač automobila „fiat brava“ Zoran Š. (55) i on se nalazi u veoma teškom stanju.

Zbog uviđaja saobraćaj je na putu Valjevo Šabac bio oko dva sata u prekidu.

Izvor.kurir.rs foto:P.V

Uspon
Back to top button