Вести

Takovska ulica puštena u saobraćaj

Takovska ulica puštena za saobraćaj čime smo ispunili obećanje da će rekonstrukcija dela te saobraćajnice biti završena do trećeg septembra, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je podsetio da je urađena deonica od Ulice 27. marta, te da je prvobitna ideja bila da se radi do Ulice Jaše Prodanovića, ali je na zahtev građana rekonstrukcija produžena do Cvijićeve ulice.

– Urađena je kompletna vodovodna mreža, obnovljena kanalizaciona mreža, kao i asfalt, trotoari i deo biciklističke staze. Sledeće godine nas očekuje nastavak rekonstrukcije Takovske ulice, što će sigurno biti urađeno tokom sledećeg leta – rekao je zamenik gradonačelnika i dodao da će nastavak rekonstrukcije podrazumevati i nastavak izgradnje biciklističke staze od Ulice 27. marta ka Skupštini Srbije.

On je podsetio i na ostale radove u gradu, pa je tako naveo da je jutros završen Bulevar oslobođenja, gde je saobraćaj otvoren još pre nekoliko dana, dok će Ulica kneginje Zorke biti završena do kraja nedelje.

– U Balkanskoj ulici „Vodovod” je završio svoj deo posla i trenutno se radi podloga za stavljanje kocke. Celokupna rekonstrukcija ove ulice trebalo bi da bude završena do 15. oktobra, kako je i planirano. Ekipe BVK su završile radove i u Ulici Strahinjića bana, gde predstoje radovi na elektro i telekomunikacionim instalacijama.  Radovi su u toku i u Baje Pivljanina, kao i u nekoliko prigradskih ulica, među kojima su saobraćajnice u Boleču, deo Avalskog puta koji je u jako lošem stanju – rekao je Vesić i zahvalio svim građanima na strpljenju jer je tokom leta bilo radova na velikom broju ulica, ali će većina do jeseni biti gotova.

https://info24.rs/2018/09/03/takovska-ulica-pustena-u-saobracaj/

Uspon
Back to top button