Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

UČEŠĆE NA JESENJEM SAJMU U BANJA LUCI

U Banja Luci je na „Banjalučkom velesajmu” od 13. do 16. novembra 2019. održan „Jesenji sajam 2019” na kom je učestvovalo više od 150 izlagača iz Bosne i Hercegovine kao i zemalja iz regiona. To je manifestacija koja obuhvata 23. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta „LORIMES 2019”, Međunarodni sajam prehrambene industrije i poljoprivrede „AGROS 2019” i Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva. Manifestaciju je svečano otvorio Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.
„Jesenji sajam“, na kojem je najviše izlagača iz oblasti lova i ribolova učešće je uzela i naša kompanija sa svojim proizvodima. „Krušik” se promotivno predstavio lovačkom municijom u kalibrima 12, 16 i 20, sportskom municijom u kalibru 12 i municijom posebne namene koju koriste specijalne jedinice vojske i policije.
Predstavnici naše kompanije su ostvarili više kontakata sa najvećim kupcima ove vrste proizvoda iz ovog regiona. Više stotina hiljada komada lovačke municije biće isporučeno u narednih nekoliko meseci. Sa određenim velikim trgovačkim firmama je dogovorena dugoročna saradnja.
HK „Krušik” a.d. je proglašen za apsolutnog pobednika „Jesenjeg sajma 2019”, pri čemu mu je dodeljena Diploma sa šampionskim peharom za najviši kvalitet u oblasti projektovanja i proizvodnje municije.
Zaključak je da smo u potpunosti odgovorili postavljenim ciljevima koje je trebalo realizovati na prestižnoj manifestaciji u ovom delu regiona.

LORIMES_19_1
LORIMES_19_2

Oznake
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!