Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

ADEX 2019 „Korejska međunarodna izložba vazduhoplovne i odbrambene industrije“

Međunarodna izložba vazduhoplovstva i odbrane u Seulu je jedna od najvećih izložbi koja je nadaleko poznata po predstavljanju vazduhoplovnih proizvoda i usluga, odbrambene opreme, opreme za avione, kopnene opreme, odbrambenih sistema i drugih usluga i tehnologija. Događaju prisustvuju učesnici iz celog sveta a neverovatnim prikazom opreme i proizvoda, sajam daje doprinos odbrambenoj i avio industriji. To je međunarodna izložba koja je pod jednim krovom predstavila sve profesionalce iz ove industrije.
Naša kompanija je umnogome bila podržana od strane organizacije KOTRA za učešće na ovoj prestižnoj izložbi. Od svog osnivanja 1962. godine, KOTRA radi na razvoju obostranog prosperiteta između Koreje i njenih trgovinskih partnera pospešujući trgovinu i investicije širom sveta. Organizuje i podstiče aktivno uključivanje lokalnih i domaćih kompanija u međunarodne događaje kroz svoje paviljone u Koreji, a takođe upoznaje međunarodne kupce sa pogodnim trgovinskim partnerima u Koreji, zahvaljujući njihovim velikim mrežnim veštinama. Kompanija uvek obezbeđuje da njeni sajmovi budu vrhunskog kvaliteta i visoko specijalizovani i moderni.
Izložba ADEX 2019 je ove godine okupila 430 izlagača iz 34 zemlje širom sveta.
Ovo je bila sjajna prilika da se naši predstavnici upoznaju sa mogućim budućim dobavljačima eksplozivnih materijala koji se koriste u proizvodnim procesima naše fabrike kako i da se sastanu sa aktuelnim i budućim kupcima naših dobro poznatih proizvoda. Nastojeći da postignemo bolju efikasnost i veću produktivnost, sada smo u mogućnosti da se oslonimo na neke nove resurse i poslovne partnere.

Oznake
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!