Вести

Uvedena nova autobuska linija koja povezuje Resnik i Kneževac

U Resniku je počeo da saobraća autobus 507 koji će voziti od okretnice u tom naselju do Kneževca, čime će stanovnici dva naselja biti dodatno povezani, kaže predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić. Nova linija gradskog prevoza, kojom će saobraćati mini bus, uspostavljena je na inicijativu stanovnika Resnika čiji je predlog podržala opština.

Žitelji Resnika nisu krili zadovoljstvo zbog nove mini bus linije koja će pokriti veći deo naselja. Oni ističu da je to podjednako važno za najstarije sugrađane, kojima je na ovaj način olakšan put do pošte i drugih institucija, ali i najmlađe zbog vrtića koji se nalazi upravo u ulici kroz koju novi autobus prolazi.

Predstavnici gradske uprave i opštine Rakovica u probnoj vožnji uverili su se kolika je bila potreba za uvođenjem nove autobuske linije. Oni navode da su zadovoljni kvalitetom prevoza koji će u narednom periodu biti na raspolaganju sugrađanima.

U opštini Rakovica kažu da je u planu, da posle uređenja pružnog prelaza na deonici od Resnika ka Rušnju, linija 507 produži trasu do Rušnja.

https://info24.rs/2018/07/02/uvedena-nova-autobuska-linija-koja-povezuje-resnik-i-knezevac/

Uspon
Back to top button