Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeSport

Veliki uspeh Valjevskih Strelaca SK Valjevo 1880 na takmičenju u Omni centru

Strelci SK Valjevo 1880 ,11 strelaca na osnovu dosadašnjih rezultata ostvarili su plasman na finalni turnir lige Zapadne Srbije koji ce se održati 23.03.2019 god u Uzicu.
Treba istaći da je ovo veliki uspeh obzirom da je u ligi ucestvovalo 12 klubova sa duzom tradicijom od SK Valjevo 1880 ,a pravo nastupa ima ukupno 32 takmicara.

Na samom početku takmičenja došao je gradonačelnik grada valjeva da se uveri da je uredu i u razgovoru sa našim novinarem  napomenuo da je gradu drago da se održava ovaka manefistacija sporta , grad  uvek će podržati ovaj sport koji je na usponu,u razgovoru sa takmičarima primio je pohvale i sugestije i obećao da u sledećem takmičenju koji treba da se održi u apriliu zajedno sa organizatorima uraditi da takmičari budu zadovoljni.

Samo takmičenje je otvorio predsednik SK kluba Valjevo 1880 Lešic  Milutin i potpredsednik Milan Gajic , takmičarima poželeli dobrodošlicu i sreću na takmičenju i zvanično otvorili  Pocetak takmičenju u streljaštvu Zapadne Srbije.

U razgovoru sa taklmičarima istakli su da je ovo dosad najbolje organizovano takmičenje i  sudije bile na velikom nivou,u obilasku grada videli su brojna znamenja  koje ovaj grad poseduje ,napomenuli su da im se najviše svideo tešnjar.

 

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!