Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Hronika

Vozili pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja tri vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, bez vozačke dozvole, a jedan priveden po nalogu za izdržavanje zatvorske kazne.

Oko ponoći  u Cara Dušana policija je zaustavila je vozilo, kojim je upravljao četrdesetogodišnji muškarac i  droga testom utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da je vozio  bez vozačke dozvole. On je doveden u službene prostorije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Oko dva časa, saobraćajna policija u Karađorđevoj ulici isljučili su iz saobraćaja dvadesettšestogoodišnjeg muškarca, za kojim je bila raspisana poternica.Takođe, alkotestiranjem  vozača utvrđeno je prisustvo 0,77 promila alkohola u krvi, dok je droga test pokazao da je pozitivan na kanabis. Vozač je doveden u službene prostorije i  po nalogu upućen na zadržavanje zatvorske kazne.

Sat vremena kasnije,  policija je zaustavila  dvadesetogodišnjeg vozača  marke „opel korsa“ i droga testom je utvrdila da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa. Vozač je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!