Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

Vučić čestitao Božić po gregorijanskom kalendaru

Vernici koji poštuju gregorijanski kalendar obeležavaju Badnji dan uoći Božića. Neka se u naša srca useli ljubav, dajući nam snagu da budemo bolji i odlučnost da istrajemo u poslovima koje smo započeli, poručio je Vučić u božićnoj čestitki.

Predsednik Vučić uputio je božićnu čestitku beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i drugim poglavarima, sveštenstvu, redovništvu, monaštvu i vernicima koji slave Božić po gregorijanskom kalendari.

U čestitki predsednik Vučić poručuje:

“Vaša Preuzvišenosti,

Vama, sveštenstvu, i svim vernicima koji vreme računaju po gregorijanskom kalendaru od srca želim srećan praznik Hristovog rođenja i srećnu i uspešnu Novu 2019. godinu!

Neka se u naša srca useli ljubav dajući nam snagu da budemo bolji i odlučnost da istrajemo u poslovima koje smo započeli.

Ljubavlju, međusobnim poštovanjem i radom na sebi ostvarićemo misiju koju nam je Bogomladenac namenio.

Srećan Božić!

Srećna i blagoslovena Nova 2019. godina“! poručio je Vučić u čestitki.

Brnabić čestitala Božić

I predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je predstojeće praznike beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i vernicima koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru

„Vreme je godine kada se uz naše najdraže podsećamo vrednosti koje nas vode kroz život – tolerancija, ljubav i velikodušnost. Sveštenstvu, monaštvu i vernicima koji najradosniji hrišćanski praznik Hristovog rođenja slave po Gregorijanskom kalendaru, želim da praznične dane provedu u miru i radosti. Neka vam Božić donese mnogo zdravlja, sreće, uspeha i napretka na svim životnim poljima. Mir Božiji, Hristos se rodi!“, navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

https://info24.rs/2018/12/24/vucic-cestitao-bozic-po-gregorijanskom-kalendaru/

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!