Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

ZAPOSLENI NOVI RADNICI

Kao što smo već objavljivali, u HK „Krušik” a.d. ima potpisanih ugovora za naredne tri godine. Nagoveštaj je da se potpisivanje ugovora nastavlja tako da će se obim proizvodnje iz godine u godinu sve više povećavati, a to će iziskivati permanentno proširivanje proizvodnih kapaciteta i prijem novih radnika u narednih pet godina.
Po petogodišnjem planu Integrisanih menadžment sistema opredeljena su finansijska sredstva za proširenje proizvodnih kapaciteta. Pedeset posto projekata je realizovano do kraja i pušteno je u upotrebu, preostali deo biće u potpunosti realizovan u naredne tri godine.
Konkurs za prijem mašinskih i elektro inženjera kao i majstora specijalista za metalopreradu je stalno otvoren. Samo u novembru mesecu ove godine primili smo 125 novih radnika, što će pomoći da realizacija bude duplirana u odnosu na prethodnu godinu.
U poslednje tri godine zaposleno je 1.700 radnika raznih profila zanimanja. Trenutno imamo ukupno 2.837 zaposlenih što nas čini najbrojnijom fabrikom u odbrambenoj industriji Srbije.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!