Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

ZAVRŠENE RADNIČKE SPORTSKE IGRE

Već jedanaest godina Samostalni sindikat Krušika  organizuje Radničke sportske igre za zaposlene u kompaniji. Ove godine takmičenje je održano od 05.06. do 06.07.2018. godine u organizaciji dva fabrička reprezentativna sindikata, Samostalnog sindikata HK „Krušik” i sindikata „Sloga”. Učešće je uzelo 450 radnika naše kompanije.
Pored takmičarskog dela bilo je zastupljeno druženje i bolje upoznavanje radnika, neposrednih rukovodilaca i organizatora. Ceo događaj je bio jedan od ciljeva koji može da se okarakteriše kao deo tim bilding programa, koji inače godinama upražnjavamo u različitim oblastima slobodnih aktivnosti kao što su sportska takmičenja, kulturne manifestacije, izleti u prirodi koji su programirani na interesantan način kako bi pored rekreativne aktivnosti imali i takmičarski duh itd.
Drugi, prioritetan cilj ovih igara bio je predtakmičenje za određivanje najboljih predstavnika za nastupajuće sportsko takmičenje Odbrambene industrije Srbije, koje će se održati od 22 do 26 avgusta tekuće godine, čiji domaćin će biti Samostalni sindikat HK „Krušik”  Valjevo.
Na ovom takmičenju „Krušik” će predstavljati svi zaposleni koji su na fabričkim sportskim igrama osvojili pehare i medalje. Sportovi koji će biti zastupljeni su streljaštvo, stoni tenis, odbojka i basket u kojima će učestvovati muške i ženske ekipe, fudbal samo muškarci i pikado žene.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!