ВестиПолитика

Glišić o pojedinim funkcionerima Srpske napredne stranke

Pojedini lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke, kojima cilj nije boljitak građana i ne podržavaju državnu politiku, neće biti deo tima Aleksandra Vučića, kaže predsednik izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

Glišić je u intervjuu za „Politiku“ rekao da je primetno da kod jednog broja članova stranke postoji uljuljkanost, uspavanost i opijenost mestima na kojima se nalaze, zbog čega će naprednjaci morati ozbiljno da razgovaraju i donesu neke bolne mere.

„Pojedinci su zaboravili da se svi nalazimo na mestima na kojima smo zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Njegova harizma, energija i liderstvo koje je izgradio marljivim i posvećenim radom na osnovu čega je postao jedan od najpoštovanijih lidera u ovom delu Evrope, donelo im je nameštenje na lokalnu, pokrajinsku ili republičku funkciju“, ističe Glišić.

Prema njegovim rečima, nisu tačne tvrdnje opozicije da vlast stvara atmosferu netrpeljivosti prema drugačijem mišljenju, već je upravo suprotno.

„Njima osim prostakluka nije ostalo ništa drugo i zato prete krvoprolićem, da će da vešaju, ubijaju, izazivaju nemire na ulicama i prizivaju državne udare. Imate opoziciju čija se politika temelji na raznim vrstama nasilja koju sprovodi protiv SNS. Ponašaju se neodgovorno, kao u slučaju bestidnog nasilnika koji poziva na silovanje, a onda drami da je time što je uvredio premijerku ugrožena njegova porodica. Ne znam ko je ovde lud. Šta bi bilo da je neko to rekao njegovoj ženi, sestri ili majci da će biti silovane i kako bi on to doživeo“, kaže Glišić.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

https://info24.rs/2018/09/27/info24-rs-glisic-o-pojedinim-funkcionerima-srpske-napredne-stranke/

Uspon
Back to top button