Вести

Милићевић: Сваки покушај критике Владе Србије унапред пропао

Šef poslaničke grupe SPS u srpskom parlamentu Đorđe Milićević poručio je danas da svaki pokušaj opozicije da kritikuje odgovorne, ozbiljne i miroljubive politike Vlade Srbije,

Danas je, navodi Milićević u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, više nego jasno da je politika guranja problema pod tepih i izvinjavanja, koju je vodio Boris Tadić, aktuelni predsednik SDS, propala politika i kao takva nema podršku građana Srbije.

„Svaki pokušaj kritike odgovorne, ozbiljne i miroljubive politike Vlade Srbije, je unapred osuđen na propast, jer ti što kritikuju su svoju šansu odavno propustili i nisu uspeli da reše niti ijedan problem, već nasuprot su stvorili mnogo novih“, naveo je Milićević.

Zbog toga, dodaje, ovakve izjave sagledavamo kao želju da se privuče medijska pažnja i da se kroz neuspelu kritiku pokuša zbuniti javnost i ostvariti jeftini politički poeni.

„Na sreću, građani Srbije su takve marketinške poteze odavno prepoznali, što su i pokazali na parlamentarnim izborima 2016.. SPS podržava politiku Vlade Srbije i daje punu podršku u zaštiti državnih i nacionalnih interesa, jer samo takva politika, može doprineti rešavanju svih otvorenih problema, regionalnom pomirenju i dobrosusedskim odnosima, koji su nam svima više nego potrebni“, naveo je Milićević.
(Tanjug)

Uspon
Back to top button