Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Milorad Ilić za predsednika Skupštine grada Valjeva

Kako se bliži 31. maj za kada  je zakazana Konstitutivna sednica Skupštine grada Valjeva, sve je izvesnije ko će se naći i na njenom čelu. Za sada se kao jedini kandidat ovog najvišeg organa Grada  pominje Milorad Ilić (SPS), diplomirani pravnik, sadašnji  pomoćnik gradonačelnika Valjeva.

O tome je već postignut dogovor između budućih  koalicionih partnera- Srpske napredne stranke i SPS. Takođe, one su se izjasnile i predlažu za zamenika predsednika diplomiranog pravnika Mihajla Milutinovića (SNS), direktora Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije u Valjevu.

Kandidat za predsednika, Milorad Ilić, rođen je 1952. godine u Valjevu i završio je Pravni fakultetu Beogradu. Do sada je obavljao niz značajnih funkcija u republičkom SUP-u Srbije, zatim Železničko-transportnom preduzeću “Beograd”, a iskustvo je sticao i kao načelnik Opšte uprave SO Valjevo. Na funkciju Predsednika Skupštine opštine Valjevo biran je tri puta, od  1992 do 2000.

Bio je i direktor “Jugopetrola” u Valjevu, a do izbora za pomoćnika gradonačelnika Valjeva  pomoćnik ministra za saobraćaj Republike Srbije.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!