Вести

Милорад Илић за председника Скупштине града Ваљева

Како се ближи 31. мај за када  је заказана Конститутивна седница Скупштине града Ваљева, све је извесније ко ће се наћи и на њеном челу. За сада се као једини кандидат овог највишег органа Града  помиње Милорад Илић (СПС), дипломирани правник, садашњи  помоћник градоначелника Ваљева.

О томе је већ постигнут договор између будућих  коалиционих партнера- Српске напредне странке и СПС. Такође, оне су се изјасниле и предлажу за заменика председника дипломираног правника Михајла Милутиновића (СНС), директора Филијале Националне службе за запошљавање Србије у Ваљеву.

Кандидат за председника, Милорад Илић, рођен је 1952. године у Ваљеву и завршио је Правни факултету Београду. До сада је обављао низ значајних функција у републичком СУП-у Србије, затим Железничко-транспортном предузећу „Београд“, а искуство је стицао и као начелник Опште управе СО Ваљево. На функцију Председника Скупштине општине Ваљево биран је три пута, од  1992 до 2000.

Био је и директор „Југопетрола“ у Ваљеву, а до избора за помоћника градоначелника Ваљева  помоћник министра за саобраћај Републике Србије.

Uspon
Back to top button