Вести

Novine u opštini Savski venac

U opštini Savski venac uveli su nekoliko novina. Pored uniformi za zaposlene, svi koji dodju u šalter salu, osim redovnog prijema radnim danima, pomoću modernih tablet uređaja mogu da ocene rad službenika i drugih zaposlenih u opštini, kao i da im ukažu na određene probleme.

Čekanje na šalteru u opštini mnoge asocira na duge redove i nervozu koja može da se pojavi zbog silnih procedura i mnoštva papira koji su nam potrebni. Kako bi sugrađanima omogućili da to vreme kvalitetno iskoriste, u opštini su uveli tablet računare koji se nalaze na svakom šalteru. Kada Beograđani popune kratku anketu, zaposleni u opštini stiču uvid u to da li su zadovoljni i na čemu treba dodatno raditi.

„Jedan od naših prioriteta je komunikacija sa gradjanima i pored redovnog prijema koji se vrši u zgradi opstine Savski venac, umesto starih, uveli smo elektronsku knjigu utisaka. Omogućujemo sugradjanima da nam sugerišu šta bismo mogli da uradimo i dajemo im priliku da se uključe u rad opštine“, kaže Aleksandra Kuzmanović, načelnica Uprave opštine Savski venac.

U prethodnom periodu mnogo je urađeno kako bi osobe sa invaliditetom lakše mogle da završe svakodnevne obaveze u zgradi opštine.

„Postavili smo rampu za osobe sa invaliditetom, imamo i tumača za znakovni jezik što je samo jedna u nizu usluga koje opština Savski venac pruža gradjanima, ističe načelnica.

Opština Savski venac na taj način poslala je jasnu poruku da svi treba da budu jednaki, bez obzira na zdravstvene poteškoće i prepreke koje ne moraju biti nepremostive.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

https://info24.rs/2018/11/07/novine-u-opstini-savski-venac/

Uspon
Back to top button