Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

RACIONALIZACIJA POSLOVANJA

„Krušik” kao lider u odbrambenoj industriji regiona koji svoje proizvode plasira širom sveta u poslednje vreme suočava se sa sve oštrijom konkurencijom proizvođača sličnog proizvodnog programa. Kako bi predupredio veći uticaj konkurencije na svoje uspešno poslovanje „Krušik” je pristupio racionalizaciji u svim segmentima proizvodnje i same politike poslovanja. Proces koji je u toku učiniće da se naša fabrika održi na visokoj poziciji u prodaji sredstava iz svog proizvodnog programa.
Inicijatori i nosioci akcije sveobuhvatne racionalizacije u svim segmentima proizvodnje i poslovanja su rukovodioci top menadžmenta koji su uz svesrdnu posvećenost poslu svih zaposlenih uspeli da realizuju zadate ambiciozne ciljeve.
Prema zahtevima Integrisanih menadžment sistemima koje posedujemo predviđeno je stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda, zdravlja i bezbednosti svih zaposlenih kao i očuvanja životne sredine. Uz ove zahteve koje redovno ispunjavamo i stalnu sveobuhvatnu racionalizaciju koja je uveliko u toku, stvorili smo uslove za uspešno poslovanje i u budućnosti.

Oznake
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!