Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

“SPREG” po 13. put

Sve je spremno za otvaranje 13. po redu Sajma privrede zapadne Srbije “SPREG 2016” koji će trajati od 6. do 8. aprila. Na prostoru od blizu 3400 kvadratnih metara u “Omni” centru, svoje proizvode će izlagati više od 200 izlagača iz 75 mesta i gradova Srbije i Republike Srpske.

Pored proizvoda iz oblasti poljoprivrede, prehrambene i prerađivačke industrije, posetioci će imati priliku i da se upoznaju sa proizvodima iz oblasti hortikulture i drugih delatnosti, a biće i u mogućnosti da neke od proizvoda i degustiraju, a ako im se pak dopadne, proizvode i kupe po pristupačnim cenama.

Tokom trajanja sajma održaće se i nekoliko zanimljivih razgovora na temu o ekonomskoj saradnji Kine i Srbije, saradnji privrede zapadne Srbije i istočne Bosne i Hercegovine, o fondovima Evropske unije za poljoprivredu, subvencijama Ministarstva poljoprivrede i praktičnim rešenjima za unapređenje poljoprivredne proizvodnje. Tokom trajanja SPREG-a, održaće se i sajam zapošljavanja i niz drugih manifestacija. Kako se očekuje, sajam će otvoriti dr Snežana Bogosavljević Bošković, ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije.

 

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!