ВестиИнформације

„СПРЕГ“ по 13. пут

Све је спремно за отварање 13. по реду Сајма привреде западне Србије „СПРЕГ 2016“ који ће трајати од 6. до 8. априла. На простору од близу 3400 квадратних метара у „Омни“ центру, своје производе ће излагати више од 200 излагача из 75 места и градова Србије и Републике Српске.

Поред производа из области пољопривреде, прехрамбене и прерађивачке индустрије, посетиоци ће имати прилику и да се упознају са производима из области хортикултуре и других делатности, а биће и у могућности да неке од производа и дегустирају, а ако им се пак допадне, производе и купе по приступачним ценама.

Током трајања сајма одржаће се и неколико занимљивих разговора на тему о економској сарадњи Кине и Србије, сарадњи привреде западне Србије и источне Босне и Херцеговине, о фондовима Европске уније за пољопривреду, субвенцијама Министарства пољопривреде и практичним решењима за унапређење пољопривредне производње. Током трајања СПРЕГ-а, одржаће се и сајам запошљавања и низ других манифестација. Како се очекује, сајам ће отворити др Снежана Богосављевић Бошковић, министар пољопривреде у Влади Републике Србије.

 

Uspon
Back to top button