Вести

U sredu BESPLATNO noćno kupanje na Gradskom bazenu

Čačak – Prvi avgustovski vikend je konačno doneo pravo letnje vreme, na oduševljenje velikog broja kupača, koji su u proteklih mesec dana bili uskraćeni uživanjem u vodi zahvaljujući lošim vremenskim prilikama. Da su Čačani sa nestrpljenjem čekali idealne letnje uslove najbolje ilustruje slika sa gradskih bazena, koje su proteklog vikenda posetile hiljade naših sugrađana.

“Konačno smo na neki način ispunili našu obavezu da ugostimo veliki broj kupača. Moram istaći zadovoljstvo jer smo uprkos ogromnom broju kupača sa bezbednosne strane odradili posao na najbolji način. Više je nego očigledno da su se naši sugrađani uželeli kupanja i verujem da će dani pred nama biti takvi da sezona na neki način bude uspešna. Mi smo od početka juna mobilni i spremni i očekujem da narednih dvadesetak dana budu na najvišem nivou. Da bi smo pre svega našim sugrađanima koji rade omogućili da uživaju u kupanju, odlučili smo da uvedemo noćno kupanje. Prvo je već u sredu 8. avgusta od 20 do 22 časa i tada će ulaz biti besplatan. Za petak i subotu takođe planiramo noćno kupanje, kada će bazeni raditi od 8:30 do 22 časa. Želimo da nadomestimo sve one kišne dane, kada na žalost kupanja nije bilo“ – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Podsećamo da je planirano da kupališna sezona traje do 2. septembra, ali su u SC Mladost razmišlja da ukoliko vremenski uslovi dozvole bude i produžena tokom septembra. Kapije bazena će kao i do sada svaki dan biti otvorene od 8:30 časova.

SC Mladost

https://infosvetionik.rs/2018/08/06/u-sredu-besplatno-nocno-kupanje-na-gradskom-bazenu/

Uspon
Back to top button