ВестиИнформације

Ваљево на 39. Међународном сајму туризма у Београду

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu, turističku ponudu valjevskog kraja predstaviće Turistička organizacija Valjevo.

Ove godine na štandu će svoju ponudu smeštajnih kapaciteta predstaviti hotelijeri sa Divčibara: hotel Heba, vila Plamenac, hotel Divčibare. Pored ugostitelja sa Divčibara, turistička ponuda valjevskog kraja obuhvata i turističku ponudu Osečine koju će predstavljati TO Podgorine.

Štand Turističke organizacije Valjevo će biti smešten  u hali 4 Beogradskog sajma (štand broj 4031).

O SAJMU

Međunarodni sajam turizma, koji se održava od 23. do 26. februara, zaštitni je znak Beogradskog sajma i jedna je od manifestacija koja će „otvoriti“ ovogodišnju sajamsku sezonu. U istom terminu održavaju se još tri srodne manifestacije – 13. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA, 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE i 13. Sajam suvenira  „Posetite Srbiju“.

Pod sloganom „Uživajte na vreme!“, u šest izložbenih hala predstaviće se više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja – Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Mađarske, Tunisa, Nemačke… Prvi put svoje turističke potencijale predstaviće Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci će imati priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Ovogodišnji učesnici su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.

Zemlja partner 39. Sajma turizma je Crna Gora, destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i raskošnoj prirodi nudi raznovrsne mogućnosti za odmor i uživanje.

Uspon
Back to top button